Slovenský národný korpus : texty, anotácie, vyhľadávania - Šimková, Mária, 1963-; Gajdošová, Katarína; Kmeťová, Beáta; Debnár, Marek (Jazykovedný ústav Ľ. Štúra Slovenskej akadémie vied, 2017)
Kniha je určená lingvistom, učiteľom slovenského jazyka a cudzích jazykov na všetkých stupňoch škôl, prekladateľom, študentom a všetkým záujemcom o korpusové a jazykové databázy.