Dejepis ZŠ do vrecka - Vaszarab, Martin (Taktik vydavateľstvo, s.r.o, 2019)
Dejepis ZŠ do vrecka je skvelým pomocníkom študentov na upevnenie či rýchle zopakovanie vedomostí, ale rovnako zaujme každého, kto chce mať prehľadné spracovanie dejín ľudstva stále po ruke.