Testovanie 5 : do vrecka - Kysilková, Lucia (Taktik vydavateľstvo, s.r.o, 2017)
Kniha ponúka zhrnutie a upevnenie vedomostí zo slovenského jazyka aj z matematiky prostredníctvom 10 testov. Prínos publikácie podporuje grafické spracovanie a formulácia úloh, ktoré vychádzajú z požiadaviek kladených na žiakov pri Testovaní 5. Súčasťou publikácie sú aj riešenia testových úloh pre vlastnú kontrolu žiaka.