Rudo - Majling, Daniel, 1980- (OZ Brak, 2019)
Rudo je komiksová postava nápadne pripomínajúca spisovateľa a dramaturga Daniela Majlinga. Z 15 komiksových poviedok plných irónie i sebairónie, cynizmu, literárnych a spoločenských narážok vyviera najmä kvalitný, miestami až čierny humor.