Druhá ruka a iné básne - Bonowicz, Wojciech, 1967- (Súčasná svetová próza, 2019)
Výber z poézie súčasného poľského básnika. Básne majú svoj pôvab aj vďaka umiestneniu neočakavaných vecí do ešte menej očakávaných súvislostí.