Jazver - Luka, Eva, 1965- (Mušľa, 2019)
Autorka v svojej poézii púšťa odcudzený, nespoľahlivý, civilizovaný svet, v ktorom sa ľudské stalo neľudským. Preniká do magického a podmanivého univerza snov, vízií a preludov.