Láska zradu premôže - Hil, Alena; Milčák, Peter, 1966-; Bohuš, Sviatlana (Modrý Peter, 2020)
Kniha obsahuje najmä čarodejné rozprávky. Ide o samostatné, originálne diela ľudovej tvorivosti, ktoré sa v istých aspektoch odlišujú od ľudovej rozprávkovej tvorby iných slovanských národov.