Malý prieskumník : Svet zvierat : odokry okienka a preskúmaj svet zvierat skrz-naskrz : viac ako 30 okienok - Martin, Ruth; Sanders, Allan (Malý prieskumník, 2019)
Slon, kohút, králik, mravec, krava, ťava, myš, had. Pozývame všetkých malých prieskumníkov. Vydajte sa s nami na cestu okolo sveta a spoznajte najrôznejšie druhy živočíchov v ich domovoch.