Moja veľká kniha odpovedí : vodný svet - Alistair (Yoyo Books, 2019)
Odpovede na tieto a na mnohé iné fascinujúce otázky sa ukrývajú pod odklápacími obrázkami v tejto knižke. Hľadaj jednu odpoveď za druhou a objavuj vodný svet s touto veľkou knihou plnou informacií.