Malý prieskumník : Moje úžasné telo : odklop okienka a spoznaj ľudské telo zo všetkých strán : viac ako 30 odklápacích okienok - Martin, Ruth, 1977- (Malý prieskumník, 2019)
Nohy, ruky, kostra, nos, oči, srdce, pľúca, žalúdok. Pozývame všetkých malých prieskumníkov na objavovaniu! Pozrite sa zblízka do ľudského tela a zistite, čo sa deje pod kožou.