Máša a medveď : najkrajšia kolekcia príbehov. 2 - Kuzovkov, Oleg, 1960- (Egmont, 2020)
Prečítate si, čo vyparatili medveďovi Máša a Dáša, ako Máša varila kašu, išla prvýkrát do školy, hnevala sa so zajacom, bola unesená vlkmi, ako vyčíňala na ľade i trpela štikútkou, užila si návštevu tučniaka a nakoniec vyliečila chorého medveďa.