Počítame s Emou - Rabčanová, Elena (Fortuna Libri, 2020)
Opica Ema je zvedavá, preto už dávno sa chcela naučiť počítať. Požičala si preto zo školy číslice, no pretože je vetroplach, úplne zabudla, kam ich dala. Pomôžu jej pri hľadaní detí? Veď aj ony zažijú kopu zábavy a popritom ak budú pozorné, naučia sa všetky číslice pomenovať a aj počítať.