Sherlock : televízne prípady - Adams, Guy, 1976- (Slovart, spol. s r.o, 2015)
Publikácia ponúka pohľad do zákulisia natáčania. Z rozhovorov s tvorcami seriálu sa dozviete zaujímavé informácie o priebehu vyšetrovania jednotlivých prípadov.