Babičkin les a Monika - Tsui, Yung-Yen (Q111, 2020)
Dojímavý príbeh o malej zajačici Monike a jej milovanej babičke. Monika s ňou trávila veľ času a babička ju naučila veľa užitočných vecí. Po čase Monika zistila, že babička začala veľmi zabúdať a zhoršila sa jej pamäť. Nakoniec si ani nevedela spomenúť ako sa volá jej vnučka. Choroba jej vzala pamäť, vo svojom srdci však na Moniku nikdy nezabudla.