Veľkí ľudia z malej krajiny : Milan Rastislav Štefánik - Čemerička, Róbert; Čemeričková, Stanislava (Snowball s.r.o, 2020)
Kniha približuje najmenším čitateľom život a odkaz jednej z najväčších osobností nášho národa Milana Rastislava Štefánika. Krásne ilustrácie ukazujú deťom jeho cestu. Obrázkový príbeh je doplnený textami a Milanovými citátmi, ktoré dokresľujú jeho rozhodnutia a dôležité míľniky jeho života. V knihe je použitý špeciálny typ písma vytvorený pre dyslektikov.