Kniha Ohňa. [1] - Em, Anna (Art Floyd, s.r.o, 2019)
Lili, dvadsaťpäťročná majiteľka píly v malom meste na východnom Slovensku. Keď sa na pozemku píly stanú dve kruté vraždy, Lili z nich upodozrieva svojho zamestnanca Trystana, ktorý ako jediný videl konflikt medzi ňou a prvou obeťou. Čím viac sa snaží Lili odhaliť pravdu, tým viac sa zamotáva do záhadných situácií. Odhalí svet drakov a s nimi aj záhadnú Knihu Ohňa.