Mister Dog : môj tajný denník - Zett, Sabine; Gerhaher, Eleonore, 1965- (Arkus vydavateľstvo, s.r.o, 2020)
Keď sa Mister dog prisťahuje ku Kaiovi, Sáre a ich trom deťom, začne to byť pre obrovského chlpatého psa ozaj vzrušujúce. Spolu s deťmi objavuje okolie, spôsobí rozruch na futbalovom ihrisku a zoznámi sa s krásnou labradorkou Kimbou. Všetko je v pohode, keby nebolo toho protivného papagája, ktorý z ďalšieho člena rodiny vôbec nie je nadšený.