Tatitatitati : mami - Jónás, Tamás, 1973- (Světová próza (Fra), 2019)
Kniha predstavuje cyklus intímnych, silno lyrizovaných príbehov z detstva, ktorých vedúcim motívom je spomienka na otca. Ten je v próze prítomný ako princíp aj strašiak, vzor aj antivzor a predovšetkým ako adresát komplikované synovskej lásky.