Neve giľa : Nové rómske piesne = New roma songs - Meier, Alan; Belišová, Jana, 1966-; Rusnoková, Daniela; Kušnieriková, Lena; Kametani, Tamara (Žudro, 2010)
Kniha je pokračovaním dlhodobého výskumu rómskych piesní a hudby, tentokrát cieľom neboli stare, ale nové, modern pesničky. Výsledkom je spevník so zápismi 211 melódií neve giľa s rómskymi textami, slovenským a anglickým prekladom.