Kivader - Staviarsky, Víťo, 1960- (Mária Staviarska, 2017)
O Kivaderovi, jeho stratenom synovi vám v krčme za pár poldeci porozpráva jeho dobrý kamarát, bubeník miestnej rómskej kapely. Príbeh z východoslovenskej rómskej osady nadchne všetkých čitateľov, ktorí vedia oceniť osobitý štýl, humor a poetiku všedného života..