Studená vodička = Šilalo paňori = Cold water : príbehy v rómskych žalostných piesňach, piesne v príbehoch - Belišová, Jana, 1965- (Občianske združenie Žudro, 2018)
Žalostné piesne slovenských Rómov a ich prepojenie so životnými príbehmi interpretov.