Babočky - Rezková, Milada, 1979- (Labyrint, 2019)
Keď si myslíš, že babôčky sú obyčajné motýle, tak sa mýliš. Babôčky sú čarovné bytosti, ktoré vedia veľa parádnych vecí. Zavedú ťa medzi ufónov, vypátrajú záhadu v zoologickej záhrade, stretneš s nimi myšieho principála, kaprov v hojdacích sieťach aj nutrie pri šijacom stroji.