Anděl - Topol, Jáchym, 1962- (Torst, 2017)
Autor nás oboznámi s mestom, v ktorom sa stretávajú dva svety, do ktorých hlavný hrdina nepatrí, a napriek tomu v nich žije. Z jedného sveta vychádza a ku druhému sa iba približuje. V každom z nich potom na neho čaká silná tajomná láska alebo drogy.