Singl - Franta, Jiří, 1978- (Komiks (Labyrint), 2019)
Kniha vás zavedie do sveta pražského tridsiatnika, ktorý práve prišiel o dlhodobú priateľku. A vďaka tomu, že je singl zažíva príbehy, ktoré by inak nezažil. Podivuhodný výlet do Ríma s kamarátom, ktorý sa nevydarí, ako mal, a mnoho ďalších príbehov.