TGM : komiksový příběh - Kovářová, Amálie (CPress, 2018)
V knihe sledujeme cestu Tomáša Garrigua Masaryka, zisťujeme, ako sa v rôznych životných etapách vyvíjajú jeho názory, postoje a aké hodnoty zastával. Pripomenieme si udalosti, ktoré ovplyvnili spoločenské dianie pred vznikom Československa, a ktorých bol Masaryk súčasťou.