To že je Kafka? : 99 odhalení - Stach, Reiner, 1951- (Argo, 2021)
Autor nás privádza do Prahy dvadsiatych rokov a názorne vykresľuje nabitú tvorivú atmosféru, v ktorej sa pohybovali vtedajší velikáni literatúry a výtvarného umenia, ku ktorým patril aj on sám.