Zastávky - Vrabec, Jan (Grada Publishing, a.s, 2018)
Ján Vrabec a jeho syn Matej začali fotografovať autobusové zastávky na svojich spoločných cestách. Výsledkom je kniha plná búdok, prístreškov a domčekov rozmanitých veľkostí, farieb i materiálov.