Ať žijou mikrouti - Honzák, Radkin, 1939- (Zeď, 2018)
Autor dáva odpovede na rôzne otázky - Aký je vzťah medzi zložením mikroorganizmov v našich črevách a rozvojom civilizačných chorôb? Aká je spojitosť medzi mikrobiomom a obezitou? A aké potraviny konzumovať a ktorým sa radšej vyhnúť, aby boli mikrouti spokojní a pracovali pre naše dobro.