Možnosti milostného románu - Němec, Jan, 1981- (Host - vydavatelství, s.r.o, 2020)
Román o láske, o jednom milostnom vzťahu. Je v ňom dosť vášne, sĺz a tiež niekoľko zjavení. Je to román o tom, prečo vlastne sme jeden s druhým, čo na sebe milujeme, a prečo sa aj napriek tomu opúšťame.