Zvedavé otázky : metodický zošit ku knihe Klebety z lesa - Kubovčík, Vladimír; Kubovčíková, Renata (Medveď Max, 2016)
Ku každej básničke sú navrhnuté otázky, ktoré majú preveriť, či dieťa porozumelo textu. Zámerom je tiež, aby sa deti naučili rozvíjať vlastné predstavy, rozlišovať kladné a záporné postavy a naučili sa niečo nové o zvieratkách a rastlinách.