Ako ježko šťastie stretol - Kubovčík, Vladimír (Musica Liturgica, s.r.o, 2017)
Lakomého ježka prekabáti chytrá líška. Spolu s ostatnými zvieratkami sa jej podarí ježka zmeniť k lepšiemu. Celý dej nádherne ilustroval svetovo uznávaný výtvarník a animátor Ladislav Csurma. Kniha je vhodná na prvé čítanie.