Ako si ježko nevestu našiel - Kubovčík, Vladimír (Musica Liturgica, s.r.o, 2020)
Krásne ilustrovaný príbeh rozpráva o ježkovi, ktorý sa vybral na vohľady. Pani ježková má však podmienku - nádejný ženích musí mať svoj domček. Bobor a ostatní kamaráti ho v tom nenechali samého a pomohli mu domček postaviť.