Povolania : čím chcem byť? - Kubovčík, Vladimír (Pán učiteľ, s. r. o., 2019)
Na jednotlivých listoch sú v básničkách a obrázkoch vyobrazené rôzne povolania. Pomocou nich sa deti dozvedia dôležité informácie o svojom vysnívanom povolaní.