Případy detektiva Murdocha. 1, Vražda v zapadlé uličce - Jennings, Maureen (Jota, 2011)
Ľadová zima roku 1895. V jednej z torontských temných uličiek leží v snehu telo mŕtvej ženy. Prípad je spočiatku vyšetrovaný ako náhodná smrť prostitútky, ale mladý detektív William Murdoch dochádza k presvedčeniu, že mladá žena sa stala obeťou krutého zločinu.