Dávaj pozor doma. Pompy, Titany a ostré predmety (Musica Liturgica, s.r.o, 2016)
Titulné postavičky Pompy a Titany naučia najmladších členov rodiny vystríhať sa nebezpečným predmetom a situáciám, ktoré na nich číhajú priamo v domácnosti. Knižky sú zároveň pomôckou pre rodičov, ktorá vás upozorní, aby ste neopomínali bezpečnosť svojich detí a nenechávali rizikové predmety v ich dosahu.