Kniha pre zvedavé hlavy : akty - čísla - zábava : zem a vesmír : príroda : ľudské telo : veda a technika : dejiny a kultúra - Challoner, Jack; Coenraads, Robert R.; Kramer, Kathy; Mcghee, Karen; McPhee, Margaret; O'Byrne, John; Whitaker, Richard; White, Peter; Forbes, Scott, 1963-; Faulkner, Ian; Pollitt, Stephen; Ghaniová, Miriam (prekladateľka); et al. (Reader's Digest, 2018)
Kniha prináša odpovede na zvedavé otázky z oblasti : zem, vesmír, príroda, ľudské telo, veda a technika, dejiny a kultúra.