Angličtina nejen pro samouky : Klíč - slovník - Kollmannová, Ludmila, 1921- (Leda spol. s.r.o, 2011)
Kniha je vhodná nielen pre samoukov, ale aj pre školy a kurzy. Prístupnou formou vedie úplných začiatočníkov aj pokročilejších k osvojeniu základných vedomostí anglickej gramatiky a slovnej zásoby.