Lezie, lezie po železe : ľudové hádanky - Zverkova, Yulia (Infoa deťom, 2020)
Hádanky sú u detí veľmi obľúbené. Pobavia ich a zároveň rozvíjajú ich predstavivosť, logické myslenie a sú podnetom na premýšľanie. Odpovede nájdu vo veselých obrázkoch a ich správnosť si overia v zátvorke pod hádankou.