Čarodol. 3, Zmiznuté mesto - Ščerba, Natalja, 1981- (Albatros Media Slovakia, s.r.o, 2020)
Osud zaviedol Kavé na územie Čarodolského kniežaťa a zveril jej čarovný Zlatý kľúč. Očakáva sa od nej, že rozlúšti jeho tajomstvo čím získa možnosť nájsť bájne stratené čarodolské mesto - slávny Zlatohrad -, ale aj šancu pomôcť Alexejovi a zachrániť rodné Karpaty pred skazou.