Detektívi z dvora. 2, Prípad neviditeľného psa - Bjork, Samuel, 1969- (Ikar, a.s. - Stonožka, 2021)
Jedného dňa zmizne z Francúzskeho dvora, kde bývajú, pes a čoskoro sa, ukáže, že ani zďaleka nie je jediný v poslednom čase akoby sa do zeme prepadli viacerí štvornohí miláčikovia. Dokážu detektívi vyriešiť tento prípad?