Ukradnutý bozk - Shen, L. J. (Vydavateľstvo Tatran, 2019)
Francesca sa na prahu dospelosti ocitá na životnej križovatke. Je vychovávaná v mafiánskej rodine, kde má otec hlavné slovo a ona ako žena jedinú úlohu vydať sa za muža, ktorého jej vyberú a byť mu poslušnou manželkou.