Les Reptiles - Hutchinson, Mark (Larousse, 2016)
Táto kniha poteší všetky deti zapálené pre svet plazov. Neuveriteľné obrázky a informácie napísané skvelými odborníkmi umožnia mladým čitateľom ponoriť sa do sveta plazov a odhaliť všetky ich tajomstvá. Prvá polovica knihy ponúka veľký prehľad o prezentácii plazov. V druhej časti: približuje rôzne kategórie plazov: krokodíly, jašterice, hady, korytnačky,