Copain des Jardins : le guide des jardiniers en herbe - Kayser, Renée; Scheidhauer, Natacha (Milan, 2013)
Nápady na pozorovanie a kochanie sa záhradou, zoznámenie detí so životom rastlín, varenie a záhradníctvo: nástroje, hnojivá na použitie, spôsob výsevu, presádzania, odrezky, starostlivosť o choré rastliny, parazity. S praktickou brožúrou o prácach spojených so záhradníctvom.