Copain des Petites Betes : le guide des petits entomologistes - Rogez, Léon (Milan, 2013)
Základné informácie a tipy, ktoré autor, terénny entomológ od mladosti, praktizuje pri spoznávaní hmyzu a iných suchozemských článkonožcov, ich rozpoznávaní a pozorovaní.