Nářek : lest vílí královny - Stiefvater, Maggie, 1981- (Fantasy, 2012)
Pre šestnásťročnú Deirdre sú v živote dôležité len dve veci: jej harfa a najlepší kamarát James. Potom sa ale zúčastní úplne obyčajné hudobnej súťaže, a náhle sa okolo nej začnú diať zvláštne veci. V tráve rastie príliš veľa štvorlístkov a všade sa objavujú záhadní krásni cudzinci, ktoré často nikto okrem nej nevidí. Zdá sa, že bytosti, ktoré doteraz poznala len z rozprávok, sú skutočné a ona má s nimi niečo spoločné. Lenže nie všetky rozprávky majú šťastný koniec.