Divý horský tymián - Pilcher, Rosamunde, 1924-2019 (Liber Novus d.o.o, 2016)
Viktória mala len osemnásť rokov, keď sa zamilovala do Olivera. Keď ju opustil, myslela si, že už nikdy nebude milovať. Teraz však stojí na jej prahu, ovdovený a s dvojročným synom. Dá sa pvá láska prežiť nanovo?