Vrana - Timmers, Leo (Daruso Consulting, 2020)
Vrana je stále osamelá. Všetci sa jej boja, pretože je väčšia ako ostatní a jej pierka sú čierne ako uhoľ. Chcela by tiež hýriť farbami! Vymyslela plán, ako zapadnúť do bandy a mať perie rovnako farebné ako ostatné vtáčiky.