Ako nájsť vraha. 2, Dobré dievčatá končia zle - Jackson, Holly, 1992- (Slovart, spol. s r.o, 2021)
Pippa Fitz-Amobiová už nepátra po vrahoch. Rozhodla sa spolu s Ravim Singhom robiť podcast o prípade vraždy, ktorý spolu vyriešili. Z podcastu sa stáva virálna senzácia. Pip však trvá na tom, že sa viac nebude hrať na detektívku. Keď bez stopy zmizne chlapec, ktorého pozná celý život, svoje predsavzatie poruší. Jamie Reynolds je nezvestný a polícia si nemyslí, že je na jeho zmiznutí niečo podozrivé. Pippa sa preto zase raz púšťa do odkrývania temných tajomstiev rodného mestečka.