Čas prázdných kostelů - Halík, Tomáš, 1948- (NLN, s.r.o, 2020)
Kniha prináša súbor kázaní a a úvah z obdobia Veľkej noci v roku 2020, ktoré boli vysielané on-line z kostola Nejsvětějšího Salvátora, počas koronavírusovej pandémie.