Každý má svou lajnu : o florbalu, prvních láskách a ceně vítězství - Dvořáková, Petra, 1977- (Host, 2017)
Príbeh dvojčiat Adama a Kataríny, ktorí síce žijú predovšetkým florbalom, ale najviac ich trápia napäté vzťahy medzi rodičmi.